Ga naar de inhoud

Voor zorgprofessionals

MS wordt het meest vastgesteld tussen de 20 – en 40 jaar oud. Jonge MS patiënten hebben andere leeftijds specifieke zorg nodig. Daarom willen we onze kennis en informatie delen om deze te bewerkstelligen. Op deze pagina vind je informatie voor zorgprofessionals op het gebied van MS.

Ons uitgangspunt is dat elke zorgprofessional in de basis leeftijdsspecifieke zorg kan verlenen door ieder jongvolwassene tussen de 18 en 40 jaar. 

Wat wij doen

Eén van onze doelen is voorlichting. Goede informatie over MS is belangrijk voor zowel de patient als zorgprofessional . Wij zorgen voor betrouwbare en begrijpelijke informatie over MS. Daarnaast hebben we tools om jonge mensen voor te lichten over MS. 

Vraag een Jong&MS pakket aan

We organiseren diverse activiteiten voor mensen met MS. Vraag ons pakket aan met onder andere onze flyers, posters om Jong&MS zichtbaar te maken in de wachtkamer, praktijk en/of op de poli.

Werk met ons samen

Als geen ander weten wij waar jonge MS patiënten behoefte aan hebben qua begeleiding en ondersteuning. Wij zorgen voor sprekers die motiveren en inspireren.
Ga naar de inhoud