Ga naar de inhoud

 Vijf tips om dagelijks te sporten

  Vorige week schreef ik in “Plannen om te sporten” hoe ik worstel met dagelijks sporten. Sporten uitstellen leidt bij mij vaak tot afstellen. Dit terwijl er zoveel redenen zijn om dagelijks te sporten. Zoals ik vorige week schreef, hoort sporten er nu eenmaal bij. Vandaag wil ik met jullie delen wat mij helpt om dagelijks te sporten. 

  Hier vijf tips om elke dag te sporten: 

  1. Sport op een vast tijdstip op de dag 
  2. Kies een tijdstip waarop je nog energie hebt om te sporten. 
  3. Maak het sporten leuker voor jezelf door je favoriete muziek erbij op te zetten 
  4. Als het gisteren niet gelukt is om te sporten, is dit geen reden om vandaag niet te sporten
  5. Beloon jezelf na het sporten door een pauze te nemen

  Wil jij ook jouw dagen zo plannen dat je meer energie overhoudt? Lees op mijn blog hoe het traject “Plannen en structureren voor meer energie” jou hierbij kan helpen. 

  Ga naar de inhoud