Ga naar de inhoud

word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Jong&MS groeit! Daarom zijn we op zoek naar jou. Wij zijn de enige organisatie in Nederland die zich specifiek richt op jongeren met MS. Wist je dat ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers waarmee we samen dit platform runnen? Help mee, samen maken we het verschil! Jouw bijdrage kan ook met minimale inspanning al een enorme impact maken. Wat dacht je van flyers verspreiden bij jou in het ziekenhuis? Of meedenken over hoe Jong&MS nog beter aansluit bij jouw wensen. 

help mee En verspreid onze flyers

We willen zoveel mogelijk jongeren met MS bereiken. Dat doen we o.a. door onze flyers en posters te verspreiden door het hele land. Niet alleen in ziekenhuizen maar ook door ze neer te leggen bij je fysiotherapeut en revalidatie. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we hulp nodig van jou! Wil jij in jouw regio helpen Jong&MS meer bekendheid te geven? Vraag dan gratis een pakketje aan met flyers en posters van Jong&MS. Vul onderstaand contactformulier in dan nemen we zo snel mogelijk je aanvraag in behandeling.

join the team

Vind jij het leuk om het laatste (MS) nieuws te zoeken, helpen bij het redigeren van artikelen of te helpen bij onze (online) events? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Waar kan je zoal bij helpen?

  • bijwonen van (online) redactieoverleg en brainstormsessies
  • een (nieuw) project coördineren
  • meepraten over lopende projecten
  • hulp achter de schermen bij (online) events
  • redigeren van artikelen 
Ga naar de inhoud