Ga naar de inhoud

Meditatie apps

  Meditatie kan een fijn momentje voor jezelf zijn. Maar hoe begin je? Er zijn talloze apps om laagdrempelig te kunnen beginnen.We hebben jullie gevraagd welke apps fijn zijn om te gebruiken. Daar kwamen een aantal apps meerdere keren terug. We hebben deze diverse (gratis) apps voor je op een rij gezet.

  Balance
  Balance is je persoonlijke meditatiecoach. Elke dag beantwoord je vragen over je meditatie-ervaring, doelen en voorkeuren. Met behulp van een audiobibliotheek van duizenden bestanden stelt Balance vervolgens een dagelijkse meditatie samen die perfect is voor jou. Hoe meer je in de loop van de tijd deelt, hoe persoonlijker en effectiever je meditaties worden.

  Download: IOS | Android

  House of deeprelax
  Er zijn oneindig veel momenten in de dag waarop je je het liefst even offline zou willen terugtrekken. Dat kan nu met onze offline functie op de Deeprelax Yoga Nidra App. Of je nu beginner of gevorderd bent, met Deeprelax is het mogelijk om diep te ontspannen waar en wanneer je maar wilt. In de vorm van een kort ochtendritueel, een powernap tussendoor of juist tijdens een heerlijke, extra lange avondsessie. Compleet met een offline functie. Elke sessie heeft een uniek thema, variërend van 14 tot 50 minuten, ontworpen en ingesproken door Eliane Bernhard.

  Download: IOS

  Headspace
  Wordt gelukkig. Minder stress. Diep slapen. Headspace is je gids voor alledaagse mindfulness in slechts een paar minuten per dag. Kies uit honderden geleide meditaties over alles, van het beheersen van stress en angst tot slapen, productiviteit, lichaamsbeweging en lichamelijke gezondheid, inclusief korte SOS-meditaties voor onderweg.

  Download: IOS | Android

  zenfriend
  Wil je stress, angst en angst verminderen? Verander je leven door een dagelijkse meditatiebeoefening te starten. ZenFriend helpt je om deze gewoonte op te bouwen door een timer, een wereldwijde gemeenschap aan te bieden en een manier om bij te houden hoeveel je mediteert.

  Download: IOS | Android

  VGZ mindfullness
  De Mindfulness coach app bevat oefeningen die je helpen om meer mindful te zijn. Maak gratis gebruik van de app. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent. Voor zowel beginners als gevorderden!

  Download: IOS | Android

  Ga naar de inhoud