Luchtige lunch

Wil jij graag in contact komen met gelijkgestemde? Zodat je o.a. ervaringen kan delen/uitwisselen? Maar zie je praatgroepjes of koffie ochtenden niet zo zitten?

Dan is dit misschien iets voor jou! Anouk Ermes & Jong&MS slaan de handen ineen. Samen zijn wij de uitdaging aangegaan om een pilot te starten. Geen suffe koffietafel of kringgesprekken. Maar lekker laagdrempelig en vlot. Door middel van een lunch #foodislife 😉

waarom zijn we Luchtige Lunch begonnen?

Hi! Wij zijn Anouk & Mariëlle.

Het verbaasde ons beiden hoe weinig toffe meetings georganiseerd werden voor jongeren. En als je al informatie kunt vinden of een bijeenkomst bij wil wonen is het suf & stoffig. ⁠Dat mocht.. nee MOEST anders!⁠ Daarom hebben wij de handen in een geslagen.

Tijdens onze Luchtige Lunch kom je in contact met andere jongeren, genieten we van een heerlijke lunch én gaan we aan de slag om je leven met MS een stukje makkelijker maar vooral leuker te maken. Waarom? Omdat het leven met MS niet ophoudt! Maar de enige die regie over jouw situatie kan nemen dat ben jij zelf.

Anouk en Mariëlle zullen je meer vertellen over hun eigen diagnose, leiden de sessie in én geven je tips. Daarna sluiten we af met een heerlijke lunch!

Wat levert deze inspiratiesessie jou op?

  • Een heerlijke lunch
  • Contact met andere jonge MS’ers
  • Herkenning en begrip
  • Concrete handvatten waar je mee aan de slag kunt
  • Je weet beter wat je wilt en leert de regie pakken over jouw leven
  • Je begrijpt hoe je inzicht kunt krijgen in zaken
  • Je weet hoe je in actie kunt komen
  • Je weet hoe je een verandering kunt creëren waar je energie van krijgt
  • Je neemt regie over jouw leven mét MS!
Waar en wanneer?

Op dit moment zijn wij bezig met nieuwe locaties + data. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Locatie:
Kosten: €19,95
Voor wie:
jongeren met MS tussen de 18-40 jaar oud

Ik wil mee doen, schrijf mij in!

Op dit moment zijn we nieuwe data’s aan het plannen. Binnenkort gaat dit aanmeldformulier weer open.

Hoe werkt het aanmelden?
Vul hiernaast het volledige formulier in. We nemen de aanmeldingen door en je ontvangt van ons bericht. Vol = vol!

Je krijgt na het aanmelden een eerste bevestigingsmail. Niet ontvangen? Check ook je spam! Dit is de eerste bevestiging dat je aanmelding is binnengekomen maar nog niet je definitieve ticket! Een week na de sluitingsdatum zullen we nogmaals contact opnemen en hoor je of je op de definitieve gastenlijst van de lunch staat. Je zult dan een tikkie verzoek ontvangen en we delen de locatie met je. 

Als je je niet lekker voelt of in contact bent geweest met iemand die positief is getest op corona vragen we je je deelname te annuleren. Natuurlijk houden we graag een plekje voor je vrij in de volgende editie mocht je onverhoopt niet kunnen komen. Wij willen erop kunnen vertrouwen dat we deze lunch veilig kunnen hosten.

Ben je deze keer helaas niet door de aanmeldprocedure gekomen? Niet getreurd! We zijn overweldigd door al jullie enthousiasme. Daarom zullen we snel met nieuwe data en sprekers komen. Stay tuned!

Bekijk de eerdere lunches