Ga naar de inhoud

Luchtige lunch

Wil jij graag in contact komen met gelijkgestemde? Zodat je o.a. ervaringen kan delen maar zie je praatgroepjes of suffe koffie ochtenden niet zo zitten?

Dan is dit misschien iets voor jou! Samen zijn Anouk en Marielle de uitdaging aangegaan om een uniek concept te starten. Geen saaie koffie ochtenden, kringgesprekken en naamkaartjes maar lekker eten, gezelligheid en een (eventueel alcohol vrij) bubbeltje erbij.  Dat is wat wij met de Luchtige Lunch willen serveren. 

waarom zijn we Luchtige Lunch begonnen?

Hi! Wij zijn Anouk & Mariëlle.

Het verbaasde ons beiden hoe weinig toffe meetings georganiseerd werden voor jongeren. En als je al informatie kunt vinden of een bijeenkomst bij wil wonen is het suf & stoffig. ⁠Dat mocht.. nee MOEST anders!⁠ Daarom hebben wij de handen in een geslagen.

Tijdens onze Luchtige Lunch kom je in contact met andere jongeren, genieten we van een heerlijke lunch én gaan we aan de slag om je leven met MS een stukje makkelijker maar vooral leuker te maken. Waarom? Omdat het leven met MS niet ophoudt! Maar de enige die regie over jouw situatie kan nemen dat ben jij zelf.

Wat levert deze inspiratiesessie jou op?

  • Een heerlijke lunch
  • Contact met andere jonge MS’ers
  • Herkenning en begrip
  • Concrete handvatten waar je mee aan de slag kunt
  • Je weet beter wat je wilt en leert de regie pakken over jouw leven
  • Je begrijpt hoe je inzicht kunt krijgen in zaken
  • Je weet hoe je in actie kunt komen
  • Je weet hoe je een verandering kunt creëren waar je energie van krijgt
  • Je neemt regie over jouw leven mét MS!
Waar en wanneer?
Geen evenementen gevonden!
online editie: borrel & bite

Is de afstand, vervoer of energie een probleem? Dan gaan we online verder! Jij zorgt voor een borrel & bite, wij voor Zoom en gezelligheid. Eens per 2 maanden zullen we deze sessies online via Zoom organiseren met dezelfde gezelligheid als bij de Luchtige Lunch. 

Ik wil mee doen, schrijf mij in!

Is de locatie voor jou te ver weg? Meld je dan aan wanneer we bij jou in de buurt zijn!

Hoe gaat het aanmelden in zijn werk?

Vul hier onder het volledige formulier in. We nemen de aanmeldingen door en je ontvangt van ons bericht zodra we de gastenlijst gaan maken. Vol = vol!

We communiceren op de dag na het sluiten van de lijst  of je bij de gastenlijst zit. Je zult dan een tikkie verzoek ontvangen en we delen de locatie met je. Geen mail? Dan sta je op de reservelijst. 

Als je je niet lekker voelt of in contact bent geweest met iemand die positief is getest op corona vragen we je je deelname te annuleren. Natuurlijk houden we graag een plekje voor je vrij in de volgende editie mocht je onverhoopt niet kunnen komen. Wij willen erop kunnen vertrouwen dat we deze lunch veilig kunnen hosten.

Onze lunch gaat alleen door wanneer we voldoende aanmeldingen hebben. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Wanneer er te weinig deelnemers zich hebben opgegeven voor de Lunch gaat hij niet door.

Ben je deze keer helaas niet door de aanmeldprocedure gekomen? Niet getreurd! We zijn overweldigd door al jullie enthousiasme. Daarom zullen we snel met nieuwe data en sprekers komen. Stay tuned!

Voortaan zullen we een datum online gooien + poll op social media. Hierin krijgen jullie inspraak in de locatie. De meeste stemmen gelden tussen de op dat moment gekozen opties. Zodra de datum + locatie bekend is kun je je opgeven via het formulier op de website. 

👉🏼 Schrijf je alleen in wanneer je ook daadwerkelijk naar die locatie kan/wil komen! Dit scheelt ons veel administratief werk.

Wanneer je uitgekozen bent voor de lunch zullen wij dit +- 4 weken van te voren met je communiceren via de mail. Dan ontvang je van ons alle precieze informatie over de lunch + een tikkie verzoek. Het is van belang dat je deze voor de datum die in de mail wordt gecommuniceerd betaald. Dan is jouw plek geclaimd. Niet op tijd betaald? Dan schuiven we jouw plekje door. 

Let op! Bij niet tijdig afmelden (minimaal 48 uur van tevoren) zijn we genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen. 

Jong&MS draait volledig op vrijwilligers en zonder budget. Om deze reden kunnen we (helaas nog) niet volledige lunches verzorgen zonder het vragen van eigen bijdrage.

We komen graag naar jullie toe! We begrijpen dat soms de afstand en het reizen een probleem kan vormen om te komen. Daarom willen we graag op diverse locaties iets organiseren en houden we ook online borrels. Echter zijn wij ook beperkt in onze energie/reistijd. Om deze reden moeten we per keer bekijken wat haalbaar is en hoe vol we de lunch krijgen. We willen door heel Nederland uiteindelijk langskomen zodat jullie kennis kunnen maken met de LL en andere MS’ers in de buurt!

Wij, Anouk & Mariëlle, willen graag ons concept en waarden waarborgen en om deze reden de Lunch (met de door ons gekozen vrijwilligers) via Jong&MS in eigen beheer houden. Natuurlijk kunnen we altijd jouw hulp gebruiken in het bedenken van locaties en eventuele thema’s. Jullie input vinden we juist fijn omdat jullie de leukste, toegankelijke en vooral lekkere plekjes weten te vinden. Heb je een idee? Mail ons dan via luchtigelunch@jongenms.nl

Ga naar de inhoud