Ga naar de inhoud

Even voorstellen: Eveline

  Ik ben Eveline, 35 jaar oud en woon sinds afgelopen zomer met mijn gezin in Duitsland. Ik ben begin 2015 gediagnosticeerd met Multiple Sclerose en heb de eerste jaren verschillende schubs gehad. Ook heb ik meerdere malen medicatie gebruikt om de MS af te remmen, maar vanwege bijwerkingen is dit stopgezet. De afgelopen jaren heb ik geen nieuwe schubs gehad. Helaas ervaar ik wel chronische pijn- en vermoeidheidsklachten. 

  In Nederland heb ik de afgelopen twaalf jaar als hulpverlener met volwassenen met complexe en meervoudige problematiek gewerkt. Nu we in Duitsland wonen heb ik de ruimte en energie gekregen om mijn leven anders in te richten. 

  Ik heb besloten een online coachingspraktijk te starten voor mensen met medische klachten, zoals bijvoorbeeld multiple sclerose. Ik heb daarvoor verschillende trajecten ontwikkeld waarmee je je vaardigheden kan uitbreiden, zodat je, ondanks de klachten die je ervaart, meer energie overhoudt. Denk daarbij aan vaardigheden zoals assertiviteit, regie houden, plannen en organiseren. Je leest hier meer over op mijn website. Je kan me ook altijd een berichtje sturen via Instagram, Facebook of door te mailen naar contact@coachingbyeveline.com

  Ik kijk er naar uit om me in te zetten voor Jong&MS en ben benieuwd naar al jullie ervaringen!

   

  Ga naar de inhoud