Ga naar de inhoud

Dit waren de hoogtepunten uit Lockdown sessie #1

    De eerste ‘Lockdown sessie’ is ten einde en hoe leuk was dat! Bedankt voor jullie online deelname. Wil je het nog even rustig nalezen of heb je het gemist? Dit was lockdown sessie nummero 1.

    De eerste editie was een sessie waarin we met jullie input volgende edities gaan bepalen. We wilden het persoonlijk houden en een start maken met elkaar leren kennen. Sommige van jullie kwamen via de website, andere weer via de besloten Facebookgroep. Ook hebben we een voorstelrondje gedaan: wie ben je, hoe oud ben je en sinds wanneer heb je MS. Als afsluiting heeft Mariëlle iets meer verteld over Jong&MS én de aankomende sessies. Daarbij gaf de rest feedback én suggesties die we meenemen in de volgende edities. Dankjewel daarvoor!

    De eerst volgende sessie zal plaats vinden op zaterdag 28 maart om 14.00 met als extra host Maartje! Ze zal een presentatie ‘boost je immuunsysteem’ geven. Super interessant! Daarna is er ruimte om vragen omtrent voeding/ms klachten te stellen. Ook kan je natuurlijk in gesprek gaan met andere deelnemers.

    Wij hebben er zin in, jij ook? Meld je dan aan op het Facebookevent waar we alle informatie en inloggegevens met je delen.

    Ga naar de inhoud